Inrichting

De Diamant locatie Hoge Woerd is een flexibel te gebruiken gebouw met 15 leslokalen.
Verder bevinden zich in het gebouw een keuken voor de leerlingen, een handvaardigheid/technieklokaal, gymzaal, een grote gemeenschapsruimte, een speellokaal en een aantal spreek/werkruimtes voor directie, remedial teacher, zorgcoördinator, maatschappelijk werkster, logopedist, orthopedagoog en arts jeugdgezondheidzorg.
In de centrale hal is er ruimte voor culturele en andere activiteiten.
We beschikken over een drietal speelplaatsen. Kleuters, onder-/middenbouw, en bovenbouw kunnen hierdoor gebruik maken van een eigen speelplaats met diverse speeltoestellen en materialen.

De taxi’s hebben een eigen standplaats aan de rand van het schoolplein. De leerlingen worden opgehaald op het schoolplein, zodat we goed overzicht kunnen houden. Bij slecht weer kunnen de leerlingen in de school wachten tot hun taxi er is.
De school is gesitueerd in een rustige woonwijk.
Onze school is een interconfessionele school voor speciaal basisonderwijs.
Vanuit een sfeer van openheid en respect wordt geprobeerd inhoud te geven aan het interconfessionele onderwijs en leren we de kinderen positief met hun eigen overtuiging en die van anderen om te gaan.

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.