Directeur: Gé Biezeno

Locatieleider: Carolien Zwinkels

Het gemiddelde aantal leerlingen per groep is vastgesteld op ongeveer 15 per groep. De onderbouwgroepen en bovenbouwgroepen kunnen qua leerlingaantallen daarin wat afwijken naar beneden of naar boven.
De groepen hebben allemaal namen van dieren.

Schooljaar 2017-2018:
Er zijn 10 lesgroepen voor onze school.De zorgcoördinator heeft een belangrijke rol in de zorgstructuur binnen onze school. Zij wordt in haar taken ondersteund door het zorgcoördinatieteam en het managementteam.

Leden van het zorgcoördinatieteam voeren n.a.v de leerlingbesprekingen taken uit.Te denken valt hierbij aan gesprekken met ouders, onderzoeken of hulp bij verwijzingen naar o.a. Jeugdzorg.

Het zorgcoördinatieteam van de locatie Hoge Woerd bestaat uit de volgende leden :
– Anja Meijer, Intern Begeleider, voorzitter
– Ramona van Ruijven, orthopedagoog
– Linda van der Plas, maatschappelijk werkende

Sinds De Wet op Passend Onderwijs per 1 augustus 2014 is gestart, maakt onze school deel uit van Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Westland. In het Samenwerkingsverband werken 44 basisscholen (voor regulier en speciaal basisonderwijs) en twee scholen voor speciaal onderwijs samen binnen de gemeenten Westland, Midden Delfland en Hoek van Holland (deelgemeente Rotterdam). Met elkaar wordt geprobeerd passend onderwijs vorm te geven. In het bestuur van het Samenwerkingsverband is ook ons bestuur Stichting PCPO Westland vertegenwoordigd door Henri Koele.
Voor meer informatie over het Samenwerkingsverband kunt u een kijkje nemen op www.samenwerkingsverbandwestland.nl  .

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.